Prva predstavitev nove knjige z naslovom Otopelo srce

Prihaja  pomlad, kar se čuti  na vsakem koraku. Življenje se pričenja spet prebujati.

Tudi sama se počutim navdušeno, saj je za mano prva uradna predstavitev moje prve knjige z naslovom Otopelo srce.

Za Božič sem dobila zase najlepše darilo – natisnjena je bila moja prva knjiga z naslovom Otopelo srce. Ko se sedaj spomnim tega trenutka, mi postane toplo pri srcu. S tem se mi je odvalil kamen od srca, saj sem tako izpolnila svojo obljubo svojima umrlima sinovoma.

V knjigi je predstavljana zgodba, o borbi za lastnega otroka. Za izpolnitev te srčne želje se par odloči za pomoč pri zanositvi s pomočjo medicinskega posredovanja (t.i. IVF postopki)…Zgodba v knjigi govori o čustvih, mislih, prepričanjih ob doživljanju IVF postopkov ter o vsem drugem, kar temu sledi. Zgodba knjige je kot vratolomna vožnja z vlakcem smrti, turbulentna, polna vzponov in padcev. V njej je polno različnih napotkov, usmeritev, globokih misli, sprememb dogajanja in bralec jo doživlja večdimenzionalno. To je knjiga, za katero si je potrebno vzeti svoj čas, kot tudi knjiga, ki ti lahko odpre nov pogled na življenje. Več o knjigi http://enspirales.si/izdelek/knjiga-otopelo-srce/.

Brez pomoči vrhunskega tima »zunanjih sodelavcev« (grafično oblikovanje in prelom strani: ga. Kalčič ter Diling d.o.o., lektoriranje besedila: ga. Tomšič, tisk knjige v tiskarni g. Draga: Grafika 3000 d.o.o.) ter ob pomoči mojega partnerja knjiga z naslovom Otopelo srce ne bi zagledala luči sveta na Božič. Vendar ga je. Hvala vam še enkrat za vse!

 

Predstavitev knjige z naslovom Otopelo srce mi bo ostala v spominu za vedno. Vesolje me je tik pred tem dogodkom testiralo ali sem res osvojila v praksi vse lekcije, ki sem jih zapisala v svoji knjigi z naslovom Otopelo srce. In se je izkazalo, da sem jih.

Predstavitev knjige v mesecu januarju 2019 je bila na koncu še precej boljša kot pa sem jo sama pričakovala…spremenil se je namreč tudi repertoar in nastopajoči na dogodku, vendar se je izkazalo, da je vse tako, kot mora biti. Hvala vam še enkrat za vse! In spomnim se…

…Prijeten, magičen prostor in polna dvorana Ivana Hribarja udeležencev dogodka. V zraku se je čutilo pričakovanje in  pozitivno energijo s strani vseh v prostoru.  Zaslišal se  je zvok glasbe harf. Ta je božala telo, dušo in srce vsakega udeleženca dogodka…V dvorani je postoma zavladal mir.

Po profesionalnem moderiranju dogodka, je bila rdeča nit dogodka vrhunsko voden pogovor ga. Andreje S.S. z menoj, avtorico knjige z naslovom Otopelo srce. Tema najinega pogovora so bile podrobnosti o vsebini in ozadju nastanka knjige. Med pogovorom je spregovorilo moje srce in povedalo svojo zgodbo o bolečini, ljubezni, drugih čustvih, osebni transformaciji, novem življenju…in še več…ter o ozadju knjige Otopelo srce. http://enspirales.si/izdelek/knjiga-otopelo-srce/.

Dogodek smo pričeli in zaključili z glasbene kopeljo, ki jo je za nas pričaral  zvočni terapevt g. Sandi preko igranja na gonge in na tibetanske sklede. Ob zvokih glasbe smo začutili koktejl različnih čustev ter celotno zgodbo knjige z naslovom Otopelo srce. Na koncu smo svoje brbončice razvajali z domačimi dobrotami. Po dogodku je bilo možno prvič videti tiskano verzijo knjige z naslovom Otopelo srce ter jo tudi kupiti. Spomine na dogodek je v fotografski objektiv ovekovečila fotografinja ga. Petra Č.

Knjigo z naslovom Otopelo srce je možno kupiti na strani : http://enspirales.si/izdelek/knjiga-otopelo-srce/.

Mnenje udeležencev dogodka je bilo:

»Bilo je čarobno, neponovljivo. Zdaj nam je jasno, kakšna pot je za teboj. Bravo.«

»Na predstavitvi je bilo vse super! Izjemen dogodek, dobila sem bistveno več kot sem pričakovala. Hvala!«…in še…Naj se knjiga dotakne čim več src ljudi in jim pomaga…

Nekatera mnenja o knjigi: http://enspirales.si/izdelek/knjiga-otopelo-srce/.

Namesto zaključka pa mnenje ene od bralcev ter foto utrinek iz dogodka:

»Vse dele knjige sem sama doživela z veliko intenziteto in so se me vsi zelo dotaknili. Vsak na svoj način in skupaj kot celota. Všeč mi je, da je knjiga pisana kot izpoved in daje vsakemu bralcu možnost, da v njem za resonira tisto, kar je zanj v tistem trenutku zanj bistveno na njegovi poti.

Knjiga je lahko v premislek za pare, ki se odločajo za pot zanositve z IVF postopki, za vse tiste, ki se soočajo s kakršnokoli vrsto izgube , pa tudi za ostale posameznike, saj lahko sočasno tudi sami na eni ravni doživijo svojo lastno preobrazbo.

Zato je zagotovo lahko zelo primerno čtivo za osebe, ki gredo tudi same čez kakršnokoli težko obdobje, saj z njeno pomočjo lahko lažje spustijo določena bremena pri sebi ali pogledajo na življenje na nov način. Mogoče se jim njihove situacije kar naenkrat ne bodo zdele več tako težke .Pa tudi ko podoživimo pot transformacije nekoga drugega, je možno, če se odpremo, da gremo vzporedno tudi sami skozi podoben proces oz. da še okrepimo v sebi svoje lastno zavedanje.

Želim, da se knjiga dotakne čim več ranjenih src, jim pomaga k okrevanju in iskanju novega smisla v življenju. »

Da, tudi moja želja je, da se knjiga z naslovom Otopelo srce dotakne čim več ranjenih src, po njihovi izkušnji izgube, težkem obdobju v življenju, in jim pomaga pri njihovem okrevanju, iskanju novega smisla ter vrnitvi nazaj v življenje.

Autor: Aurora

FOTO UTRINEK:

Prva predstavitev prve knjige z naslovom Otopelo srce, Center Ivana Hribarja, januar 2019

 

2019-03-22T05:23:49+00:0022. marec, 2019|