Kaj ponujam?

Kaj ponujam?2020-03-19T01:07:34+00:00

SOS COACHING

Takojšnja rešitev enega problema stranke preko ciljno usmerjenega pogovora v roku enega coaching srečanja (2 uri).

PROGRAMI ZA OSEBNO/DUHOVNO/POSLOVNO RAST IN TRANSFORMACIJSKI PROGRAM OSEBNE RASTI

1. SPOZNAJ SEBE – H.O.P. PROGRAM – S PROGRAM

Individualni VIP dan – 6 ur

H.O.P. HITRI OSVOBOJAJOČI PROGRAM DRUGAČNEGA ODNOSA DO SEBE

Ta program je namenjen prav Tebi, ki si izgubil sebe, ki trenutno pluješ po razburkanem morju življenja. Premetava te na vse konce, mnogokrat se soočiš s čermi, se jim uspeš komaj izogniti …Trudiš se, da ostajaš na gladini, vendar ti je to vedno težje….in včasih se zgodi, da nasedeš…

Ta program je lahko rešitev zate! Zagotavljam ti, da se preko programa H.O.P. spremeniš ti, kot tudi tvoj odnos do življenja! Poskusi! Program VIP DNEVA je vedno individualen, vedno je prilagojen posamezniku in njegovim potrebam. Prepričana sem, da boš po koncu dneva presenečen, ko boš spoznal pravega sebe!

Rezultati VIP DNEVA bodo:

  • boljše počutje
  • nov pogled na sebe in svet okoli sebe
  • veš, kaj bo tvoj naslednji korak.
  • ponovno žar v tvojih očeh

 ANTISTRESNI PROGRAM – M PROGRAM

Rezultati Antistresnega programa so:

  • umiritev uma in telesa,
  • obvladovanje stresnih situacij,
  • zavedanje danega trenutka,…

PROGRAM ZA TRAJNO ODPRAVO STRAHOV STRANKE – M PROGRAM

Rezultat programa je trajna odprava strahov.

3. MESEČNI TRANSFORMACIJSKI PROGRAM OSEBNE RASTI – L PROGRAM

NOVI TI – NOVO ŽIVLJENJE

1. Si želiš živeti zadovoljno, srečno, veselo življenje?
2. Se želiš zjutraj zbuditi poln energije in se veseliti dneva pred teboj?
3. Si želiš uresničiti svoje sanje in uživati v življenju?

To in še več ti omogoča 3. mesečni. transformacijski program osebne rasti

Dovoli mi, da te vodim skozi 3. mesečni transformacijski program, na poti tvoje osebne spremembe, da najdeš spet stik s seboj, odpraviš svoje ovire na poti do uspeha (strahovi, negativne misli, prepričanja, vedenje, čustva, karmo, itd.) ter transformiraš svoje življenje na boljše.

Program izvajam individualno v živo(po dogovoru tudi za skupine) .Na prvem srečanju se dogovoriva o planu dela za naslednje 3. mesece.

Po dosedanjih praktičnih izkušnjah, boš svoje prve rezultate opazil že po nekaj srečanjih, večje spremembe pa se zgodijo v roku 3. mesecev.

Vem tudi, da se na tej poti lahko kdaj počutiš neudobno, neprijetno, ti je naporno, vendar si lahko prepričan, da je sprememba tvojega življenja vredna vsakega napora, vložene energije in časa v ta program!

Po koncu 3. mesečnega transformacijskega programa se boš boljše počutil, prišel na svoj cilj, se naučil obvladovati in zmanjševati stres ter si uredil področje v življenju, zaradi katerega si prišel na ta program.

REGRESOTERAPIJA / PROGRESIJA

Eno srečanje regresoterapije traja okrog 4 ure.

Regresoterapija-regresija v preteklost je terapija za rešitev problemov življenja stranke in karme stranke na dušnem nivoju v preteklosti. S pomočjo regresoterapije se lahko stranki reši probleme/izzive na vseh področjih življenja (npr. delo, kariera, zdravje, partnerstvo, finance, neugodna čustva, ponavljajoči dogodki, strahovi, odnosi, itd.).

Skozi proces regresije stranka ozavesti vzrok in rešitev svoje ponavljajoče situacije, težav, strahov, negativnih misli in čustev ter ostalih blokad v življenju.Sem certificirana regresoterapevtka; regresoterapijo izvajam s pomočjo metode nehipnotične regresije.

Med procesom regresije stranka leži in ima med ob tem zaprte oči. Ves čas procesa regresije se stranka istočasno zaveda svojega telesa kot tudi sveta, čustev, dogodkov, v katerem se trenutno nahaja. Pomembno: Če se stranka med procesom regresije ne počuti dobro, nemudoma prekinem regresijo. Na isti način stranko lahko popeljem v progresijo, prihodnost stranke.

V procesu regresije stranka svoja negativna čustva, dogodke, ki izvirajo iz preteklosti (preteklosti tega, obdobja prenatalne dobe v maternici mame ali pa preteklih življenj) ponovno podoživi v izvorni situaciji problema in se jih osvobodi za vedno. V regresiji lahko stranka dobi tudi nove napotke, uvide, kot tudi informacijo, kaj je njen naslednji korak v srečno zadovoljno življenje. Diskretnost stranke zagotovljena.

Zaigraj melodijo svojega srca. Zaživi življenje svojih sanj!

Prijavi se na BREZPLAČEN STRATEŠKI POSVET

Tu boš izvedel vse podrobnosti o vseh storitvah.

Cena zgornjih storitev se prične od 60 EUR naprej (1 ura). Podrobnosti dobite na brezplačnem strateškem posvetu.

                                                         Cena enega srečanja regresoterapije 200 EUR (povprečno 4 ure)

OBRAZEC ZA PRIJAVO

Pri vseh storitvah nudim Garancijo zadovoljstva stranke.