Kdo sem?

Kdo sem?2019-03-29T00:11:57+00:00

Pozdravljeni, sem Barbara – Aurora, transformacijski coach terapevt.

Kako ti lahko pomagam?

Sem certificirana NLP Master Coach & NLP Trener, Regresoterapevt, Moderator sistemskih organizacijskih postavitev za podjetja.

Po dolgoletni uspešni varni utrjeni poslovni poti, me je življenje spravilo na kolena. Življenje se mi je sesulo v prah. Ostala sem brez dveh sinov, soočila sem se s svojo smrtjo. Po večletni šoli Življenja (domači in tuji učitelji) sem našla sebe in nov smisel v življenju – pomoč ljudem. O tem sem napisala knjigo Otopelo srce.

Na novi poslovni poti uživam, svoje izkušnje, znanja, sposobnosti, prenašam naprej pri delu s svojimi strankami. Nudim različne programe osebne/duhovne rasti, transformacijski program osebne rasti in/ali regresoterapijo.

Hvaležna sem za vse preizkušnje v življenju, ker brez njih ne bi postala to kar sem danes.

Metoda dela

Enspirales®

Sem kreatorka svoje metode dela ENSPIRALES®, izkustvene metode, s pomočjo katere stranke vodim do njihovih ciljev ter srečnega in zadovoljnega življenja na osebnem in poslovnem področju.

Dovoli mi, da te vodim na poti tvoje osebne spremembe, da najdeš spet stik s seboj, odpraviš svoje ovire na poti do uspeha (strahovi, negativne misli, prepričanja, vedenje, čustva, karmo, itd.) ter transformiraš svoje življenje na boljše.

Res je, da bo tvoja osebna sprememba proces, ki se ne zgodi takoj, čez noč. Zanjo si je potrebno odločiti, rezervirati svoj čas, zaupati vase, biti potrpežljiv s svojimi napredki na poti in pogumno vztrajati do konca poti. Zagotavljam ti, da se je vredno potruditi! Na koncu te poti bo tvoje življenje postalo drugačno kot je sedaj in boljše!

Rezultati mojih strank dokazujejo, da so navdušeni nad spremembami, ki so se jim zgodile v osebnem življenju in na poslovnem področju. Sedaj živijo srečno življanje v skladu s svojimi potenciali, dosegajo svoje cilje in se veselijo vsakega trenutka življenja.

Kaj stranke pravijo

o meni?

“Investicija, ki se povrne neverjetno hitro in ti omogoča, da zadihaš in greš svojo pot v življenju
Ob prvem stiku z Barbaro sem začutil, da je to zaupanja vredna oseba, kar se mi je potrdilo med mojim transformacijskim procesom mene in mojega življenja. Verjel sem, da lahko skupaj izpeljeva vse potrebne spremembe. Transformiral sem moje življenje in s tem naredil največje spremembe v mojem življenju. Po zaključku svoje transformacije sem k Barbari napotil še enega člana družine (mu kupil darilni bon ENSPIRALES), za katerega vem, da tudi ona sedaj v procesu transformacije že dela velike premike zase v življenju in s tem spreminja svoje življenje na bolje.
Zame je to bila investicija v lepši jutri. Investicija, ki se povrne neverjetno hitro in ti omogoča, da zadihaš in greš svojo pot v življenju.”

DAMJAN Z.
Magister elektrotehnike, Avstrija

“Všeč mi je bilo, ker se za stranko res zavzameš, potrudiš in delaš v naše najvišje dobro. Prav tako obširno znanje, izkušnje, najboljše tehnike, kvalitetna analiza in vsi viri ter sredstva za čimvečjo učinkovitost. Izbereš prave naloge,vaje in najboljše zaporedje ukrepov. Ob tem pa še druge ukrepe za še hitrejši izjemno hiter napredek. Res znaš najti rešitev za karkoli.”

TOMI Z.
Magister Kemije, Slo.

“Nadarena za rad sa ljudima. Uz njenu pomoč riješila sam svoj život! Aurora vodi proces transformacije intuitivnu, prepunu empatije, senzibilnu za ljudsku bol i patnju. Nadarenu za rad sa ljudima.”

LIDIJA P.
Prof. dr. dr., BIH

“Če se odločiš za transformacijo, nič ni za izgubiti, pridobiš lahko samo velikanske koristi za svoje življenje in spremembo svojega življenja Za delo z Auroro v ENSPIRALES sem se odločila, ker sem ob prvem stiku začutila, da je izjemno topla in prijazna oseba, kateri lahko zaupaš. Dodatno me je pritegnilo, ker je bila metoda dela transformacije prilagojena mojim potrebam in prepričanjem. Proces transformacije je lahko čustveno naporen proces, zato je izjemno pomembno, da osebi, ki te vodi na poti transformacije zaupaš in te pritegne. Če se odločiš za transformacijo, nič ni za izgubiti, pridobiš lahko samo velikanske koristi za svoje življenje in spremembo svojega življenja. Priporočam. Regresocoacing priporočam čisto vsem. Pomaga ti pri razumevanju sebe in tvoje preteklosti. Čisto vsaka oseba lahko odnese nekaj koristnega domov. Vsaj zame je bila to edina metoda dela, ki mi je razložila moje določene misli ali vedenjske vzorce, ki se mi že vlečejo iz preteklosti in jih sedaj razumem in nimajo več vpliva name v sedanjosti.
Delo z Auroro priporočam vsakemu, ki čuti da mu lastna prepričanja in omejitve preprečujejo korak naprej v s svojem življenju in za vse tiste ki bi se radi bolj spoznali in zaživeli v večjem stiku s sabo.”

KIKI K.
Grafični designer, SLO

Zakaj se odločiti

za delo z mano?

Vsaka stranka se počuti varno, udobno, videno, slišano, upoštevano.

Delam po lastni metodi dela ENSPIRALES® za dosego vrhunskih rezultatov strank.

Imam večletne uspešne praktične izkušnje dela s strankami doma in v tujini

Naredi prvi korak.

Prijavi se na BREZPLAČEN STRATEŠKI POSVET.