Kdo sem?

Kdo sem?2019-01-11T09:45:33+00:00

Pozdravljeni, sem Aurora – Barbara, transformacijski coach terapevt.

S pomočjo svoje izkustvene metode dela ENSPIRALES® stranke vodim do njihovih ciljev ter srečnega in zadovoljnega življenja na osebnem in poslovnem področju.

Kako ti lahko pomagam?

Sem raziskovalka življenja na osebnem in poslovnem področju.

Na svoji dolgoletni poslovni poti sem pridobila mnogo interdisciplinarnih praktičnih znanj in izkušenj na različnih poslovnih področjih (management, organizacija, itd.) in večino časa namenila razvoju poslovne kariere. Pridobljena znanja in izkušnje danes delim pri delu s svojimi strankami.

V obdobju moje polne poslovne aktivnosti sem doživela težko osebno izkušnjo in se soočila z lastno smrtjo. Izbrala sem življenje. Ta preizkušnja je transformirala moje življenje ter spremenila mojo nadaljnjo življenjsko pot.

Po tej transformacijski izkušnji sem stopila na osebno pot večletnega intenzivnega učenja in praktičnega dela na sebi. Pridobila sem nova znanja in praktične izkušnje na področju osebne rasti pri učiteljih doma in v tujini. Vsakemu od učiteljev sem hvaležna za vsa znanja ter na novo pridobljene izkušnje in sposobnosti.V tem procesu sem se soočila s seboj, s svojimi negativnimi mislimi, čustvi in emocijami ter jih transformirala.

Sedaj že več let uživam v delu s svojimi strankami kot transformacijski coach terapevt.

S strankami delam holistično. Zagovarjam princip jing jang. Za delo imam pridobljene ustrezne mednarodne in domače certifikate za delo (mednarodni certifikati: NLP Master Coach, NLP Trener, Moderator sistemskih organizacijskih postavitev, Regresoterapevt in drugi domači certifikati) ob mnogo svojih lastnih izkušnjah.

Hvaležna sem za vse preizkušnje v življenju, ker brez njih ne bi postala to kar sem danes.

Metoda dela

Enspirales®

Sem kreatorka svoje metode dela ENSPIRALES®, izkustvene metode, s pomočjo katere stranke vodim do njihovih ciljev ter srečnega in zadovoljnega življenja na osebnem in poslovnem področju.

Dovoli mi, da te vodim na poti tvoje osebne spremembe, da najdeš spet stik s seboj, odpraviš svoje ovire na poti do uspeha (strahovi, negativne misli, prepričanja, vedenje, čustva, karmo, itd.) ter transformiraš svoje življenje na boljše.

Res je, da bo tvoja osebna sprememba proces, ki se ne zgodi takoj, čez noč. Zanjo si je potrebno odločiti, rezervirati svoj čas, zaupati vase, biti potrpežljiv s svojimi napredki na poti in pogumno vztrajati do konca poti. Zagotavljam ti, da se je vredno potruditi! Na koncu te poti bo tvoje življenje postalo drugačno kot je sedaj in boljše!

Rezultati mojih strank dokazujejo, da so navdušeni nad spremembami, ki so se jim zgodile v osebnem življenju in na poslovnem področju. Sedaj živijo srečno življanje v skladu s svojimi potenciali, dosegajo svoje cilje in se veselijo vsakega trenutka življenja.

Kaj stranke pravijo

o meni?

“Investicija, ki se povrne neverjetno hitro in ti omogoča, da zadihaš in greš svojo pot v življenju
Ob prvem stiku z Barbaro sem začutil, da je to zaupanja vredna oseba, kar se mi je potrdilo med mojim transformacijskim procesom mene in mojega življenja. Verjel sem, da lahko skupaj izpeljeva vse potrebne spremembe. Transformiral sem moje življenje in s tem naredil največje spremembe v mojem življenju. Po zaključku svoje transformacije sem k Barbari napotil še enega člana družine (mu kupil darilni bon ENSPIRALES), za katerega vem, da tudi ona sedaj v procesu transformacije že dela velike premike zase v življenju in s tem spreminja svoje življenje na bolje.
Zame je to bila investicija v lepši jutri. Investicija, ki se povrne neverjetno hitro in ti omogoča, da zadihaš in greš svojo pot v življenju.”

DAMJAN Z.
Magister elektrotehnike, Avstrija

“Všeč mi je bilo, ker se za stranko res zavzameš, potrudiš in delaš v naše najvišje dobro. Prav tako obširno znanje, izkušnje, najboljše tehnike, kvalitetna analiza in vsi viri ter sredstva za čimvečjo učinkovitost. Izbereš prave naloge,vaje in najboljše zaporedje ukrepov. Ob tem pa še druge ukrepe za še hitrejši izjemno hiter napredek. Res znaš najti rešitev za karkoli.”

TOMI Z.
Magister Kemije, Slo.

“Nadarena za rad sa ljudima. Uz njenu pomoč riješila sam svoj život! Aurora vodi proces transformacije intuitivnu, prepunu empatije, senzibilnu za ljudsku bol i patnju. Nadarenu za rad sa ljudima.”

LIDIJA P.
Prof. dr. dr., BIH

“Če se odločiš za transformacijo, nič ni za izgubiti, pridobiš lahko samo velikanske koristi za svoje življenje in spremembo svojega življenja Za delo z Auroro v ENSPIRALES sem se odločila, ker sem ob prvem stiku začutila, da je izjemno topla in prijazna oseba, kateri lahko zaupaš. Dodatno me je pritegnilo, ker je bila metoda dela transformacije prilagojena mojim potrebam in prepričanjem. Proces transformacije je lahko čustveno naporen proces, zato je izjemno pomembno, da osebi, ki te vodi na poti transformacije zaupaš in te pritegne. Če se odločiš za transformacijo, nič ni za izgubiti, pridobiš lahko samo velikanske koristi za svoje življenje in spremembo svojega življenja. Priporočam. Regresocoacing priporočam čisto vsem. Pomaga ti pri razumevanju sebe in tvoje preteklosti. Čisto vsaka oseba lahko odnese nekaj koristnega domov. Vsaj zame je bila to edina metoda dela, ki mi je razložila moje določene misli ali vedenjske vzorce, ki se mi že vlečejo iz preteklosti in jih sedaj razumem in nimajo več vpliva name v sedanjosti.
Delo z Auroro priporočam vsakemu, ki čuti da mu lastna prepričanja in omejitve preprečujejo korak naprej v s svojem življenju in za vse tiste ki bi se radi bolj spoznali in zaživeli v večjem stiku s sabo.”

KIKI K.
Grafični designer, SLO

Zakaj se odločiti

za delo z mano?

Vsaka stranka se počuti varno, udobno, videno, slišano, upoštevano.

Delam po lastni metodi dela ENSPIRALES® za dosego vrhunskih rezultatov strank.

Imam večletne uspešne praktične izkušnje dela s strankami doma in v tujini

Naredi prvi korak.

Prijavi se na BREZPLAČEN STRATEŠKI POSVET.